2024
július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Zenekarok

Három zenekart szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, akikkel már sok közös rendezvényen vettünk részt, sok házasulandó párnak és vendégeinek biztosítva ezzel a jó hangulatot és a talpalávaló zenét. Röviden bemutatnám őket, de ha részletesebb információt szeretnétek róluk megtudni, akkor kattintsatok a kiszemelt zenekar nevére vagy fényképére.

Vagabund Zenekar

A zenekar 1998-ban alakult a Vagabund Fúvószenekarból. Időközben az alapító tagok közül ketten már nem zenélnek aktívan a csapattal, de azért évi egy-két nosztalgikus bulira azért eljönnek, és felelevenítik a régi szép időket. A kezdeti négy főről hatra módosult a zenekar létszáma. Az évek alatt nemcsak a zenekari tagok száma változott, hanem a technikai háttér is. Folyamatos fejlesztéseik voltak, vannak és lesznek annak érdekében, hogy mind tökéletesebb hang és fénytechnikával tudjanak a közönség elé állni. Ez a megújulás természetesen a repertoárukra is érvényes, hisz kihasználva a "zenei holtszezonokat" különböző stílusú zenéket dolgoznak fel és színesítik a meglévők palettáját.

http://www.vagabundzenekar.hu

Tibsa Band

A zenekar 2005-ben alakult meg a két testvér, Berta Tibor és Berta Sándor által. Mindketten játszanak szintetizátoron és harmonikán egyaránt. 2008-tól Weil András csatlakozott a zenekarhoz, aki trombita hangszerével emelte a zenekar színvonalát. András 2014 februárban távozott a zenekarból, külföldi munkavállalása miatt. Természetesen nem szakadt meg vele a kapcsolatuk hiszen amikor itthon van és teheti, a megszokott helye várja a zenekarban. 2014 decemberétől ismét 3-as felállásban zenél a zenekar, Kiss László közreműködésével, akit sokan a Sprint zenekarból ismerhetnek. Tenorszaxofonján rendkívüli tapasztalattal játszik.

Széles repertoárral rendelkeznek. Fő profiljuk a “vidékies” hangulatú lakodalmas, mulatós zene (csárdások, foxok, keringők, twist, rocky stb). Időről-időre bővítik repertoárjukat, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni.

https://tibsaband.wordpress.com/

M6-Expressz Zenekar

Repertoárukban megtalálható minden olyan ismert mulatós zene, ami különlegessé teheti a Megrendelő számára kivételes eseményt, legyen az a lakodalmas zenétől kezdve, a disco-n át a rock n roll-ig bármi! Válogatott zenei összeállításaikban a régi ’60-as, a retro ’70-’80-as, vagy akár napjaink divatos, közkedvelt zenéi is fellelhetőek. Az M6-Expressz zenekar a megszokott standard zenei repertoár mellett sváb zenével is tud szolgálni.

Sokféle zenét játszanak, de egy közös van mindegyikben: kizárólag élőben zenélnek. Nem használnak előre felvett zenei alapot, nem használnak midi file-t. Többen több hangszeren is játszanak a zenekarban, ezzel tudják még változatosabbá tenni a megszólalást és az M6-Expressz zenekar hangzását.

http://m6expressz.ewk.hu/